Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009

ΣΤΙΒΟΣ

«40ο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Στίβου Εφήβων – Νεανίδων»


Μάνου – Κότσης στην Εθνική ...

Τα μικρά αστέρια των Βαλκανίων που αναμένεται να λάμψουν τα επόμενα χρόνια στους στίβους όλου του κόσμου θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά οι φίλαθλοι που θα βρεθούν αυτό το Σαββατοκύριακο 5-6 Σεπτεμβρίου στις εξέδρες του σταδίου «Ευάγγελος Δεπάστας» του Σχηματαρίου.

Το « 40ο Βαλκανικό πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων» στο στάδιο της πόλης της Βοιωτίας, θα συγκεντρώσει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας, μόλις μια εβδομάδα πριν την διεξαγωγή του «World Athletics Final 2009» της IAAF στο Καυτανζόγλειο.

Στο Σχηματάρι θα βρεθούν αθλητές και αθλήτριες από 9 Βαλκανικές χώρες αφού θα απουσιάσει μόνο η Αλβανία. Οι υπόλοιπες θα δώσουν κανονικά το παρών και είναι οι Ελλάδα, Βοσνία/Ερζεγοβίνη, Σερβία, ΠΓΔΜ, Μολδαβία, Μαυροβούνιο, Ρουμανία, Βουλγαρία και Τουρκία.
Με την Εθνική μας ομάδα θα αγωνιστούν στο άλμα επί κοντώ η Λορέλα Μάνου και ο Γιάννης Κότσης, με τους νεαρούς αθλητές του Κερκυραϊκού ΓΣ να θέλουν φυσικά να ολοκληρώσουν με τον καλύτερο τρόπο μία άκρως επιτυχημένη σεζόν. Η Μάνου ρίχνεται αύριο το απόγευμα(18.10) στη μάχη ενώ ο Κότσης θα αγωνιστεί την Κυριακή 18.30).

Τη διοργάνωση μαζί με τον ΣΕΓΑΣ ανέλαβε ο Δήμος Σχηματαρίου ενώ οι αγώνες τελούν υπό την αιγίδα του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια και με την συμπαράσταση του Προέδρου του Ελληνικού Κοινοβουλίου Δημήτρη Σιούφα. Γίνονται προς τιμήν του Μακαριοτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμου, αλλά και του επίτιμου προέδρου του ΣΕΓΑΣ και πρώην υπουργού Εσωτερικών Γιώργου Κατσιμπάρδη, ο οποίος επίσης πρωτοστάτησε στη διοργάνωση βοηθώντας τα μέγιστα, από κοινού με τον Δήμο, τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Βοιωτίας και πολλούς άλλους.

3 σχόλια:

  1. καλα ε? φοβερο! λατρευω τν στιβο ειμαι και εγω α8λιτρια καικανω απο 100 μεχρι 300 ! σασ φιλω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kai egw eimai a8lhtria stibou kai kanw apo 600 mexri 1.500 metraaa!!! tn stibo ton latreuwwww!!!<3 filakiaaa

    ΑπάντησηΔιαγραφή