Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2009

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ


ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ

Τέλος η ανοχή…

Η απογοητευτική εμφάνιση και η ήττα του ΑΟ Κέρκυρα με 2-0 από τον Βισαλτιακό Νιγρίτας που σήμανε αυτόματα κι αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας, δε θα ήταν δυνατόν να περάσουν απαρατήρητες από τη διοίκηση της ΠΑΕ.

Με σημερινές του δηλώσεις ο Σπύρος Καλογιάννης καυτηρίασε την απόδοση των ποδοσφαιριστών, υπογραμμίζοντας ότι δε θα υπάρξει η παραμικρή ανοχή σε περίπτωση που επαναληφθεί κάτι αντίστοιχο: « Στο παιχνίδι της Κυριακής ήμασταν επιεικώς απαράδεκτοι και οι παίκτες δε μπορούσαν να αλλάξουν τη μπάλα ούτε δύο φορές. Δεν είναι δυνατό να αποκλείεται η Κέρκυρα από μία ομάδα που κοστίζει συνολικά σχεδόν όσο ένα συμβόλαιο δικό μας. Έχει γίνει μία τεράστια επένδυση και σε καμία περίπτωση δε πρόκειται να υπάρξει ανοχή σε ανάλογη εμφάνιση. Οι παίκτες πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους».

Ευχαρίστησε επιπλέον τις διοικήσεις των ΠΑΕ Παναθηναϊκός και Πανιώνιος για την ευγενική αποδοχή της πρόσκλησης να έλθουν για φιλικές συναντήσεις στο νησί. Γενική είσοδος και στους δύο αγώνες είναι 15 ευρώ και στα επίσημα 25. Ακόμη αναφέρθηκε στην ύπαρξη υπόσχεσης από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση ότι θα αναλάβει την περίφραξη του βοηθητικού γηπέδου στον Πλάντραφο ενώ ζήτησε άλλη μία φορά από τους Κερκυραίους φιλάθλους να πιστέψουν και να στηρίξουν την ομάδα.
Τέλος μίλησε και για το μεθαυριανό κρίσιμο ΔΣ της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’-Γ’ Εθνικής όπου και θα ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από τα τηλεοπτικά. Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο εκτός της ΕΤ3, να ‘μπει στο παιχνίδι’ κι άλλο κανάλι (πιθανόν το conn-x sports) που θα μεταδίδει κι έναν αγώνα το βράδυ της Παρασκευής. Όσον αφορά στα ματς του Σαββάτου και της Δευτέρας, θα συνεχίσει κανονικά η τηλεοπτική κάλυψη τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου